IQ test with answers

  • A + B = 76

A – B = 38

A / B = ?

WE FIND, A = 57

B = 19

A / B = 57/19

= 3

  • IF,

5 + 3 = 28

9 + 1 = 810

8 + 6 = 214

5 + 4 = 19

THEN,

7 + 3 = ?

SOLUTION: 7 – 3 = 4

7 + 3 = 10

WE GET, = 410

  • MOTHER’S NAME IS Mrs. SIXTY TWO, SON NAME IS FIFTY TWO, DAUGHTER NAME IS FORTY-TWO. WHAT IS THE NAME OF THE FATHER?

SIXTY TWO. IT SAYS MOTHER NAME IS Mrs.

  • WHAT GOES INTO THE QUESTION MARK BASED ON THE FOLLOWING RULE?

2 – 5 – 5 – 4 – 5 – 6 – 3 – ?

7

TAKE NUMBER 1 TO 8 AND CHANGE THEM INTO DIGITAL NUMBERS

TWO LINES TO WRITE 1, FIVE LINES TO WRITE 2, FIVE LINES TO WRITE 3, FOUR LINES TO WRITE 4, FIVE LINES TO WRITE 5, SIX LINES TO WRITE 6, THREE LINES TO WRITE 7 AND SEVEN LINES TO WRITE 8

  • 5 + 5 + 5 = 550

SOLUTION: 545 + 5 = 550 or

5 + 545 = 550

Just draw a line in any of the plus (+) sign and make it or turn it into a number 4 (four)

  • WHICH ANIMALS DO THE FOLLOWING NUMBERS SYMBOLISE?

4 1 5 7

1 2 9 1 5 1 4

3 1 5 2 3

DOG, 4 = D, 15 = 0, 7 = G

LION, 12 = L, 9 = I, 15 = O, 14 = N

COW, 3 = C, 15 = O, 23 = W

  • IF 3 BOYS CAN EAT 3 BURGERS IN 3 MINUTES. HOW MANY WILL 10 BOYS EAT IN 10 MINUTES?

IT MEANS 1 BOY TAKES 1 MINUTE TO EAT 1 BURGER SO, IN 3 MINUTES THEY ATE 3 BURGER EACH.

APPLYING THE METHOD OR LOGIC, 100 BURGERS WILL BE EATEN BY 10 BOYS IN 10 MINUTES

  • IF,

12 = 22

23 = 36

34 = 412

45 = 520

THEN,

68 = ?

SOLUTION: FOR THE FIRST DIGIT TAKE THE LAST NUMBER = 8

FOR THE 2ND AND 3RD NUMBER MULTIPLY = 6X 8 = 48 WE GET, = 848

  • CAN YOU FIND THE MISTAKE

ONE = 1

TWO = 2

THRE = 3

FOUR = 4

FIVE = 5

SIX = 6

3(THREE) SPELLING (CHECK ALL THE SPELLING FOR PROBLEMS LIKE THIS)

  • WHEN I WAS 2 YEARS OLD AND MY SISTER WAS HALF MY AGE. WHAT AGE IS MY SISTER WHEN I AM 50 YEARS?

WHEN I WAS 2 YEARS OLD MY SISTER WAS 1 YEAR OLD

SHE WILL BE 49 YEARS OLD WHEN I AM 5P YEARS